Glasfonds

Aan onze huurders bieden wij een collectieve glasverzekering aan. Als lid van het Glasgonds kunt u glasschade bij ons melden. Valt de schade onder de dekking? Dan herstellen wij de schade. In het Reglement Glasfonds leest u de voorwaarden.

Bent u geen lid van het Glasfonds? Dan herstellen wij alleen glasschade als er een technische oorzaak is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkend isolatieglas.

Geen lid als uw woning onderdeel is van een VvE

Wanneer u in een huurwoning woont die onderdeel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren, hoeft u geen lid te worden. In dit soort woningen is de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk voor de afhandeling van glasschade. Lees meer hierover in de folder Vereniging van Eigenaren

Aanmelden Glasfonds

Het Glasfonds kost €1,25 per maand. Dit bedrag rekenen we maandelijks bij uw huur. Vul het formulier Glasfonds in of stuur het ingevulde formulier per e-mail of per post ingevuld en ondertekend naar ons op.

Veel gevraagd over Glasfonds

Hoe meld ik schade aan mijn ruiten?

U kunt contact met ons opnemen via 077 - 476 77 77 of wonen@nester.nl en de schade doorgeven.

Ben ik verplicht om een glasverzekering af te sluiten?

U bent niet verplicht een glasverzekering af te sluiten bij ons. Neemt u geen glasverzekering via ons en wilt u wel verzekerd zijn voor glasschade? Sluit dan zelf een glasverzekering af.

Ik heb schade aan mijn ruiten, maar ik heb geen glasverzekering afgesloten. Wat nu?

U betaalt zelf voor het herstellen van het glas.

Waar ben ik precies voor verzekerd als ik een glasverzekering afsluit?

U bent verzekerd voor breuk van binnen- en buitenbeglazing die hoort bij de huurwoning. Bent u lid van het Glasfonds? Dan vervangen wij dit kosteloos. Schakel geen andere partij in. Dit vergoeden wij niet.

Wat betaal ik voor een glasverzekering?

U betaalt €1,25 per maand voor het Glasfonds. Dit rekenen we maandelijks bij uw huur.