Nieuwbouw Bredeweg: verhuur start binnenkort!

Ons nieuwbouwproject aan de Bredeweg is bijna klaar! De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2022. Dat betekent dat we binnenkort beginnen met de verhuur van deze appartementen. 

Inschrijven bij Thuis in Limburg
Heeft u interesse in deze woningen? Dan is een inschrijving bij Thuis in Limburg heel belangrijk. Als u nog niet staat ingeschreven, doe dit dan snel. Het is kosteloos en zo gebeurd. 
Bij de inschrijving heeft u een inkomensverklaring nodig die u moet uploaden. Zonder deze verklaring kunt u niet reageren op woningen. Deze is op de te vragen bij de Belastingdienst.
Daarnaast zal er gevraagd worden om een uittreksel van het BRP en eventuele verhuurdersverklaringen. 

De toewijzing gaat anders!
Het toewijzen van de woningen van ons nieuwbouwproject loopt anders dan normaal. We horen namelijk graag waarom u in dit complex wilt wonen. Deze motivatie telt mee in de toewijzing. Waarom? De Bredeweg is een 'andere' vorm van wonen en we vinden het belangrijk om te weten waarom u denkt dat dit bij u past.

Nog een tip
Maak bij uw zoekprofiel een tipbericht aan. Zo blijft u op de hoogte van alle advertenties die online komen en dan kunt u de start van de verhuur van de Bredeweg niet missen!  

Alvast een kijkje nemen?
Via deze link kunt u letterlijk rondkijken bij en in ons nieuwe complex. Kijk rond!