Reparatiemelding

Een fijn (t)huis heeft onderhoud nodig. Is er iets kapot? Neem dan contact met ons op. Check eerst wie er verantwoordelijk is voor het verhelpen van het probleem. Dat vindt u in de folder Reparaties van A tot Z
Meer informatie over het service-abonnement kunt u vinden op de pagina Service-abonnement. 

LET OP; wanneer u een reparatie via het online formulier heeft gemeld, dan wordt u teruggebeld door onze reparatieservice. Dit kan voor u een onbekend nummer zijn en begint met 045.

Reparatiemelding doorgeven

Via het formulier Reparatiemelding kunt u een reparatie melden.

Veel gevraagd over Reparatiemelding

Mijn reparatie is niet naar tevredenheid opgelost. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u niet tevreden over de reparatie? Neem dan contact op de aannemer die de reparatie heeft uitgevoerd. Komt u er samen niet uit? Neem dan contact met ons op.

Hoe meld ik een reparatie die spoed heeft?

Algemeen

Heeft uw verzoek spoed? Bijvoorbeeld omdat er een gevaarlijke situatie ontstaat of de schade steeds groter wordt. Neem dan contact met ons op via 077 - 476 77 77 (keuze 9). Buiten kantoortijden schakelen we u door met onze storingsdienst.

Ik heb een verstopping in mijn badkamer, keuken of toilet. Wie lost dit op?

Algemeen

Een kleine verstopping kunt u vaak zelf verhelpen. Bijvoorbeeld een gootsteen die niet goed doorloopt.

Tip om verstopping te voorkomen. Plaats een zeefje bij de afvoeren in bijvoorbeeld het aanrecht en de douchebak. Giet regelmatig kokend water met daarin soda opgelost door de gootsteen om de afvoer schoon te houden.

Is uw gootsteen echt verstopt?

Neem dan contact met ons op via 077 - 476 77 77 (keuze 9). Als u de verstopping zelf veroorzaakt heeft, dan betaalt u zelf de kosten voor ontstopping. Het ontstoppingsbedrijf beoordeelt dit.

Hoe kan ik problemen zoals een verstopping in mijn riool melden?

Algemeen

Neem contact met ons op via het telefoonnummer 077 - 476 77 77 (keuze 9).

Heeft de bewoner de verstopping zelf veroorzaakt? Dan betaalt de huurder zelf mee aan de kosten voor het ontstoppen. Het ontstoppingsbedrijf beoordeelt dit. De maximale kosten zijn €85.

Hoe meld ik een reparatie in het weekend of 's avonds?

Algemeen

Buiten kantoortijden kunt u alleen spoedreparaties melden. Bel ons algemeen telefoonnummer 077 - 476 77 77 (keuze 9). U wordt dan met onze storingsdienst doorverbonden. Zij beoordelen of er met spoed actie moet worden ondernomen of dat het kan wachten. Voorbeelden van spoedmeldingen zijn grote lekkages, stroomuitval in de hele woning of als de verwarming het niet doet.

Mijn riolering is verstopt. Wat kan ik zelf doen om dit te verhelpen?

Algemeen

Een kleine verstopping kunt u vaak zelf verhelpen. Bijvoorbeeld een gootsteen die niet goed doorloopt.

Tip om verstopping te voorkomen

Plaats een zeefje bij de afvoeren in bijvoorbeeld het aanrecht en de douchebak. Giet regelmatig kokend water met daarin soda opgelost door de gootsteen om de afvoer schoon te houden.

Is uw gootsteen echt verstopt?

Neem dan contact met ons op via 077 - 476 77 77 (keuze 9). Als u de verstopping zelf veroorzaakt heeft, dan betaalt u zelf de kosten voor ontstopping. Het ontstoppingsbedrijf beoordeelt dit.

Ben ik verplicht om een rioolverzekering af te sluiten?

Algemeen

Nee, dat is niet verplicht.

Kan ik een rioolverzekering afsluiten bij jullie?

Algemeen

Nee, dat is niet mogelijk.

Ik heb een reparatie gemeld en een afspraak gemaakt met de monteur. De monteur is niet op de afgesproken tijd aanwezig. Wat nu?

Algemeen

We vertrouwen erop, dat onze aannemer het werk zo goed mogelijk uitvoert en op de afgesproken tijd aanwezig is. Natuurlijk kan het altijd voorkomen, dat er eens iets misgaat, bespreek dit dan eerst met de betreffende aannemer. Komt u er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met de Contractbeheerder van Nester via het telefoonnummer 077 - 476 77 77.

Ik heb een reparatie gemeld en een afspraak met de monteur gemaakt. Nu wil ik de afspraak verzetten. Hoe doe ik dat?

Algemeen

Voor het verzetten van een afspraak kunt u met onze technische dienst contact opnemen via het telefoonnummer 077 - 476 77 77 (keuze 9).

Ik heb een reparatie gemeld en een afspraak met de monteur gemaakt. Nu wil ik de afspraak afzeggen. Hoe doe ik dat?

Algemeen

Voor het annuleren van een afspraak kunt u met onze technische dienst contact opnemen via 077 - 476 77 77 (keuze 9).

Ik heb een brief gekregen van Nester dat er werkzaamheden uitgevoerd worden, maar de aangegeven datum komt mij niet goed uit.

Algemeen

Nester voert deze werkzaamheden niet zelf uit, maar heeft afspraken gemaakt met bedrijven die deze uitvoeren. In de brief die u heeft ontvangen staat altijd de aannemer vermeld en hoe u hen het beste kunt bereiken.

Ik heb afspraak met een aannemer, maar ik ben verhinderd. wat moet ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact de aannemer via onze reparatielijn. U kunt het algemene nummer van Nester bellen 077 - 476 77 77 keuze nummer 9.

Ik krijg van Nester een perilexaansluiting t.b.v. een elektrische kookplaat. Wie dopt de gasleiding af?

Algemeen

Huurder kan hiervoor naar Rosa24 bellen. Rosa24 geeft een aannemer opdracht om dit uit te voeren. Nester betaalt de kosten.