Apollo

Op de plek van de bekende zaal Apollo en café Stoba gaan wij een appartementencomplex met 30 middenhuurappartementen bouwen.

Woningtypes

Er komen 3 verschillende plattegronden met afmetingen tussen de 74m² en 79m². De appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en een overdekt balkon.

Verhuurinformatie

  • Doelgroep/geschikt voor: mensen met een middeninkomen. de appartementen worden rolstoeltoegankelijk (conform BAT-score 3). 
  • Huurprijzen: circa € 985, huurtoeslag is niet mogelijk. 
  • Huishoudgrootte: geen beperking. 
  • Parkeermogelijkheden: voor elk appartement is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de buurt of op het achtergelegen parkeerterrein. De parkeerplaatsen worden los verhuurd en is dus niet in de huurprijs van het appartement opgenomen. Op verzoek is het mogelijk om meerdere parkeerplaatsen te huren zolang hier aanbod voor beschikbaar is.  
  • Keuken: de appartementen worden voorzien van een keuken met inbouwapparatuur zoals een combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast.
  • Berging: inpandige berging in appartement en gemeenschappelijk fietsenberging op begane grond.
  • Lage woonlasten: het appartement beschikt over energielabel A++ en wordt gerealiseerd met een warmtepomp. Daarnaast worden extra zonnepanelen geplaatst voor extra lage maandlasten.
  • Gelegen op zeer centrale locatie in het centrum van Echt met alle voorzieningen op loopafstand.

Planning

Startdatum: 27 juni 2024 start de bouw.

Mogelijk opleverdatum: eind 2025.

Veel gevraagd over Nieuwbouw

Ik wil graag in een nieuwbouwwoning van jullie wonen. Hoe geef ik dit door?

Algemeen

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning van Nester? Bij www.thuisinlimburg.nl adverteren wij ons woningaanbod, dus ook nieuwbouwwoningen. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan zo snel mogelijk. 

Je kunt je niet van tevoren inschrijven op een specifiek project. Wij adverteren onze (nieuwbouw)woningen op www.thuisinlimburg.nl.  Als we een woning adverteren waar je interesse in hebt, dan kun je op deze woning reageren. 

Waar bouwen jullie nieuwe woningen?

Algemeen

Op onze website kunt u alle informatie vinden van onze lopende of geplande nieuwbouwprojecten. Als hier niets staat vermeld, dan zijn er geen lopende of geplande projecten.

Ik heb overlast van woningen die jullie aan het bouwen zijn. Waar kan ik terecht?

Algemeen

Bij overlast door werkzaamheden bij een nieuwbouwwoning kun je dit eerst melden bij de betreffende aannemer. Komen jullie er niet uit? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 077 - 476 77 77.

Welke locaties zijn in (her)ontwikkeling door Nester en waar vind ik daar informatie over?

Algemeen

Alle lopende en toekomstige (nieuwbouw)projecten zijn te volgen via www.nester.nl/projecten/

Kan ik bezwaar indienen tegen nieuwbouwplannen?

Algemeen

Wanneer op de plaats waar nieuwbouw komt, een Bestemmingsplanwijziging van toepassing is, kan men een bezwaar (Zienswijze) indienen bij de gemeente. Omwonenden worden bij een dergelijke procedure geïnformeerd over de bouwplannen en de procedure. Is geen Bestemmingsplanwijziging nodig, omdat het nieuwe plan past binnen de bestemming die er al is op die bouwlocatie, kan men een bezwaar indienen bij de gemeente tegen het verlenen van de Omgevingsvergunning (Bouwvergunning). Na het verlenen van de Omgevingsvergunning kan men binnen een periode van 6 weken ook nog een bezwaar indienen. Na die periode wordt een Omgevingsvergunning definitief.