Nieuwbouw Bloemenhof

Ooit stond hier de dakpannenfabriek van gebroeders Cuijpers. Deze locatie is eigendom van Jongen Projectontwikkeling (JPO) en Nester.

In oktober ging de eerste schop de grond in. Nester, JPO en gemeente Echt-Susteren realiseren met Bloemenhof een frisse nieuwe wijk met veel groen. Een nieuw thuis voor de tientallen gezinnen die daar vanaf het najaar in 2023 komen te wonen.

Bloemenhof krijgt diverse woningtypes. Nester bouwt 32 sociale huurwoningen en 12 middenhuurwoningen, verspreid over 2 appartementengebouwen. De verhuur hiervan start de eerste helft van 2023. Daarnaast JPO ontwikkelt 20 koopwoningen: 10 hoek- en 10 tussenwoningen.

De woningen worden naar verwachting in het najaar van 2023 opgeleverd.

Veel gevraagd over Nieuwbouw Bloemenhof

Ik wil graag in een nieuwbouwwoning van jullie wonen. Hoe geef ik dit door?

Algemeen

Om voor een nieuwbouwwoning in aanmerking te komen, moet u als woningzoekende ingeschreven staan bij www.thuisinlimburg.nl. Bij www.thuisinlimburg.nl adverteren wij ons woningaanbod, dus ook nieuwbouwwoningen.

Als we een woning adverteren waar u interesse in heeft, dan kunt u dit kenbaar maken door op deze woning te reageren. Dit geldt ook voor een nieuwbouwwoning.

Ik wil meer informatie over een koopwoning bij Bloemenhof in Echt. Waar vind ik dat?

Algemeen

De koopwoningen worden door JPO verkocht. Meer informatie hierover op www.echtbloemenhof.nl De huurwoningen worden door Nester verhuurd en dat is pas in een latere fase.

Krijgen de appartementencomplexen in Bloemenhof een parkeergarage?

Algemeen

Nee, er komt geen parkeergarage in Bloemenhof. Wel parkeerplekken.